Voor iedereen die beroepshalve betrokken is bij Educational Needs

Thema: Diversiteit is de norm
met focus op de Educational Needs van uw leerlingen

op woensdag 27 september 2017 in CineMec te Ede

De aanmelding is gesloten!

flyer bol Onmisbare nascholingIeder kind heeft recht op uitdagend onderwijs dat past bij zijn niveau en talenten. Onderwijs dat optimaal uitgaat van mogelijkheden en rekening houdt met extra ondersteuningsbehoeften. Ook wanneer de situatie complex is, zoals bij gedragsproblemen, leerstoornissen, een ontwikkelingsvoorsprong of misschien wel een combinatie van dit alles.
Daarnaast zijn kennis van de verschillen tussen jongens en meisjes, goed onderwijs aan nieuwkomers en de eerste uitkomsten uit de landelijke evaluatie Passend Onderwijs van groot belang om goed onderwijs te kunnen bieden. 

Uitdaging
Deze complexe situaties vragen om leerkrachten die daadkrachtig en sensitief kunnen reageren. Leerkrachten die de eigen werkwijze kunnen analyseren, reflecteren en bekritiseren. Leerkrachten die met compassie en de juiste interactie focussen op het maximaal benutten van de mogelijkheden van de leerling, in alle opzichten. Leerkrachten die weten dat hun rol cruciaal is en de basis vormt voor de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van de leerling. Dat is een uitdaging van formaat voor iedere onderwijsprofessional.

flyer bol Passend OnderwijsVerdieping en verbreding
De Nationale Educational Needs Conferentie 2017 is hét evenement voor verdieping en verbreding van uw kennis en het ontwikkelen van uw differentiatievaardigheden voor de dagelijkse onderwijspraktijk. Die kennis en kunde zijn immers van groot belang voor het welslagen van Passend Onderwijs.
 

Dit bent u
Deze inspirerende dag met praktische handvatten is voor iedereen die beroepshalve betrokken is bij leerlingen en goede zorg voor alle leerlingen wil creëren:  leraren, docenten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, remedial teachers, orthopedagogen(-generalisten), (GZ-)psychologen, MasterSENs, ambulant begeleiders, decanen, studiebegeleiders, opleidingscoördinatoren, leden van zorgadviesteams, zorgcoördinatoren samenwerkingsverbanden, directies en bestuurders in PO, SO, VO en MBO.

Groepskorting
Bij aanmelding van minimaal 5 personen van één school of organisatie geldt een aantrekkelijke groepskorting.

flyer bol DoelgroepHet programma >>

De sprekers >>

De aanmelding is gesloten.

YouTube film Voor de leeuwen

Gastspreker Ivo Mijland opent deze
Nationale Educational Needs Conferentie
met een boeiende lezing van 25 minuten vol interactie met de zaal:
Gekke kinderen zijn anders gewoon 

YouTube film Ivo Mijland

Bekijk hier het hele programma voor deze dag

Baeyens, DieterBoer, Anke deMartine DelfosDerix, NathalieEhrlich, TirtsaGelderblom, GertGerven, Eleonoor vanGroenestijn, Mieke vanHeij, KarenHermans, DaanKees HooglandKuiper, SanneLiempt, Jeroen vanLinden, Corien van derMatthys, WalterMieras, MarkMijland IvoOverveld, Kees vanPostma, MariekeTops, WimUdo, NettieVanroy, KobeVerbakel, SusanneVernooy, KeesVerstraete, IngeVries, Peter deWijngaarden, Patricia vanWoltring, Lauk